<div dir="ltr">Hi,<div style>     Thanks  for your reply, would this bug 763 be resolved in next zeromq version recently?</div></div><div class="gmail_extra"><br><br><div class="gmail_quote">On Wed, Nov 27, 2013 at 8:54 PM, Pieter Hintjens <span dir="ltr"><<a href="mailto:ph@imatix.com" target="_blank">ph@imatix.com</a>></span> wrote:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">Hi,<br>
<br>
OK, I tested this across two machines, and you're absolutely right.<br>
When the router is running 2.2 and the dealer 4.0, there's an extra<br>
null message produced by the router. Here's a typical dump of messages<br>
the router delivers:<br>
<br>
--------------------------------------<br>
[017] 00496C3B250C0042ABA57F226547411A77<br>
[000]<br>
--------------------------------------<br>
[017] 00496C3B250C0042ABA57F226547411A77<br>
[006] 48656C6C6F00<br>
<br>
The null message is sent when the dealer connects, even if it does not<br>
send any other message. I'm raising an issue, here:<br>
<br>
<a href="https://github.com/zeromq/libzmq/issues/763" target="_blank">https://github.com/zeromq/libzmq/issues/763</a><br>
<div class="HOEnZb"><div class="h5"><br>
-Pieter<br>
_______________________________________________<br>
zeromq-dev mailing list<br>
<a href="mailto:zeromq-dev@lists.zeromq.org">zeromq-dev@lists.zeromq.org</a><br>
<a href="http://lists.zeromq.org/mailman/listinfo/zeromq-dev" target="_blank">http://lists.zeromq.org/mailman/listinfo/zeromq-dev</a><br>
</div></div></blockquote></div><br><br clear="all"><div><br></div>-- <br><p><span style="color:rgb(13,13,13)">best!</span></p>

<p><span lang="EN-US" style="font-family:"Calibri","sans-serif";color:#0d0d0d"> </span></p>

<font color="#0d0d0d" face="宋体" size="3">舒友村</font>
</div>