[zeromq-dev] Async loop died! org.zeromq.ZMQException: Address already in use(0x62)

sam mohel sammohel5 at gmail.com
Fri Dec 18 16:15:11 CET 2015


Thanks for your reply , i post it already in storm users and storm-dev but
couldn't fix until now so there is not problem with zeromq ?

On Fri, Dec 18, 2015 at 3:17 PM, Trevor Bernard <trevor.bernard at gmail.com>
wrote:

> Sam,
>
> This is more a storm issue than a zeromq issue. The port it's trying
> to use is already bound. I would post on the appropriate storm message
> board instead.
>
> Best,
> Trev
>
> On Fri, Dec 18, 2015 at 9:14 AM, sam mohel <sammohel5 at gmail.com> wrote:
> > i'm new to use zeromq , i'm using storm -0.8.2 with version 2.1.7 zeromq
> > i got this problem
> >
> > [ERROR] Async loop died! org.zeromq.ZMQException:
> > Address already in use(0x62)
> > at org.zeromq.ZMQ$Socket.bind(Native Method)
> > at zilch.mq$bind.invoke(mq.clj:69)
> > at backtype.storm.messaging.zmq.ZMQContext.bind(zmq.clj:57)at
> >
> backtype.storm.messaging.loader$launch_receive_thread_BANG_$fn__1629.invoke(loader.clj:26)
> > at backtype.storm.util$async_loop$fn__465.invoke(util.clj:375)
> > at clojure.lang.AFn.run(AFn.java:24) at java.lang.Thread.run(Unknown
> Source)
> >
> > how can i fix it ? Thanks in advance
> >
> > _______________________________________________
> > zeromq-dev mailing list
> > zeromq-dev at lists.zeromq.org
> > http://lists.zeromq.org/mailman/listinfo/zeromq-dev
> >
> _______________________________________________
> zeromq-dev mailing list
> zeromq-dev at lists.zeromq.org
> http://lists.zeromq.org/mailman/listinfo/zeromq-dev
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://lists.zeromq.org/pipermail/zeromq-dev/attachments/20151218/a57b8f99/attachment.htm>


More information about the zeromq-dev mailing list